ONZE SHOWS

THE BIG D'S MINI WESTERN CIRCUS SHOW

Het verhaal van een oude Nederlands-Amerikaanse circusbaron, en zijn circus.

Big D gewezen directeur van het Western Circus, en tevens opa van de nieuwe directeur Toetie. 


Lang geleden had Big D in Amerika veel succes met zijn openlucht circus, Big D kwam op een leeftijd dat hij het tijd vond om de fakkel door te geven aan de jongere generatie. De zoon van opa Big D had geen zin in circus, dus is kleinzoon Toetie naar Amerika gereisd en daar het circus van zijn opa gaan halen. 

Eenmaal daar vertrokken, kwam Toetie tot het besef dat hij nog geen artiesten had voor zijn circus en alleen spelen was onbegonnen werk.

Hij reisde van land naar land op zoek naar artiesten. 

Zo bracht hij uit Amerika mee: de westernclown POL PISTOL en zijn baby MIKEY, pol is een krak in het draaien met lasso's en het slagen mlet zwepen.

In het indianen reservaat in Wyoming vond hij THANIA, een squaw die in het bezit is van enkele verbluffende dieren trainings skills.

In Italië vond hij de muzikale clown TRAPANI, muziek spelen en zingen is zijn grootste troef. 

Illusionist THE LEGENDARY LEVI en zijn assistente DINA, afkomstig uit duitsland, hebben jaren als duo opgetreden in grootsteden zoals vegas, en tonen nu in het western circus hun verbazingwekkende illusies. 

In Tabarca, een klein eiland in de middelandse zee, pikte Toetie onze piraat ZIGGY op, een piraat die weet wat goochelen is, en niet schrikt van een grote zee aan vlammen en ander gevaar, samen met zijn papegaai FIDEL en zijn grootste schat T-REX brengt hij een adembenemende passage in het circus. 

Last but not least, de enige Belgische artiest in ons circus. Gevonden in de bossen van Tessenderlo, de knotsgekke multigetalenteerde clown BWENO, samen met directeur TOETIE speelt hij de rode draad in onze circus show. 

Als alles mislukt, weet hij als geen ander met behulp van het publiek er toch nog een geod einde aan te draaien. 


DIt zijn al onze artiesten in het BIg D's mini western circus. 

Zij brengen een leuke, humoristische en toch educatieve show, van om en bij de 60-75 minuten.